Uau, tako velika in lepa je že hči Lorelle Flego

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Jabolko res ne pade daleč od drevesa!
Oglej si celoten članek

Lorella Flego je pred kratkim objavila niz fotografij s svojo 10-letno hčerko Sofio, ki je zrasla že v pravo mlado damo. Čeprav je Sofia svetlolaska, je lepotne gene zagotovo podedovala po svoji znani mamici. Lorella nam je razkrila, da tudi hčerko vsekakor zanima njen svet mode in lepote.

"Vsekakor pozna, gleda in opazuje moj svet mode, lepote in estetike in jo zanima vse to, a na drugačen način kot mene. Zelo rada fotografira in ustvarja videe. Tako kot vse njene vrstnike, tudi njo zelo zanima ta digitalni svet. Prav tako pa zelo rada ustvarja, sama izdeluje igrače, šiva oblekice za barbike. Prav zadnjič sem bila presenečena, kako je eni izmed barbik izbrisala obraz z acetonom, ker je to videla na Youtubu in jo res lepo naličila nazaj. Zelo je ustvarjalna," o svoji hčeri pove naša znana televizijska ustvarjalka in modna poznavalka, ki je hčerki in njenim prijateljicam prava vzornica.

"Poleti, na morju, izkoristimo čas tudi tako, da jih naličim, namažem nohte, imam tudi ogromno bleščic, ki jih punce obožujejo. Čez leto je to zaradi šole nemogoče, saj si vse mame želimo, da v šolo hodijo čim bolj naravne. Poletje pa je obdobje, ko v smislu igre lahko čas izkoristimo tudi za take stvari," še dodaja Lorella. 

joonglaa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 01:03 16. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • vec
    21:11 15. Avgust 2020.

    Ene stvari nima po mami, je še otrok podobna pa ji kej dost razen da sta obe suhe postave, kaj …

  • 20:40 15. Avgust 2020.

    men zgleda mat k vampir

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.