Magazin > VIP
24193 ogledov

Uau, tako velika in lepa je že hči Lorelle Flego

Lorella Flego Mediaspeed
Jabolko res ne pade daleč od drevesa!

Lorella Flego je pred kratkim objavila niz fotografij s svojo 10-letno hčerko Sofio, ki je zrasla že v pravo mlado damo. Čeprav je Sofia svetlolaska, je lepotne gene zagotovo podedovala po svoji znani mamici. Lorella nam je razkrila, da tudi hčerko vsekakor zanima njen svet mode in lepote.

"Vsekakor pozna, gleda in opazuje moj svet mode, lepote in estetike in jo zanima vse to, a na drugačen način kot mene. Zelo rada fotografira in ustvarja videe. Tako kot vse njene vrstnike, tudi njo zelo zanima ta digitalni svet. Prav tako pa zelo rada ustvarja, sama izdeluje igrače, šiva oblekice za barbike. Prav zadnjič sem bila presenečena, kako je eni izmed barbik izbrisala obraz z acetonom, ker je to videla na Youtubu in jo res lepo naličila nazaj. Zelo je ustvarjalna," o svoji hčeri pove naša znana televizijska ustvarjalka in modna poznavalka, ki je hčerki in njenim prijateljicam prava vzornica.

"Poleti, na morju, izkoristimo čas tudi tako, da jih naličim, namažem nohte, imam tudi ogromno bleščic, ki jih punce obožujejo. Čez leto je to zaradi šole nemogoče, saj si vse mame želimo, da v šolo hodijo čim bolj naravne. Poletje pa je obdobje, ko v smislu igre lahko čas izkoristimo tudi za take stvari," še dodaja Lorella. 

joonglaa | Avtor:

Komentarjev 12
  • Avatar Wenterella
    Wenterella 01:03 16.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • Avatar vec
    vec 21:11 15.avgust 2020.

    Ene stvari nima po mami, je še otrok podobna pa ji kej dost razen da sta obe suhe postave, kaj bo bomo pa še vidl. Je pa neki res, če bo čez 20 let objavila sliko z mamo kot grošeljca, ...prikaži več, bodo vsi rekl okay može, pr grošeljci pa samo bejži

  • gregor51 20:40 15.avgust 2020.

    men zgleda mat k vampir

Sorodne novice