Magazin > VIP
14136 ogledov

Foto: Opa, Lorella, kakšne noge!

Lorella Flego Instagram
Lepa televizijska voditeljica je v zavidljivi formi …

Modna poznavalka in televizijska voditeljica Lorella Flego je pred kratkim praznovala 45. rojstni dan, a simpatična Primorka se lahko pohvali s postavo dvajsetletnice! Dolge noge, ozek pas in širok nasmeh so Lorellini zaščitni znaki, skrivnost njenega videza pa je kombinacija prehrane, telovadbe, genetike in dejstva, da je voditeljici poletje pisano na kožo. 

"Če se počutiš dobro in si v ravnovesju, se to pozna tudi na videzu in na koži. Sicer pa sem vseskozi v gibanju, tudi dvigala ne uporabljam, pač pa grem vedno po stopnicah, kar je odličen trening za zadnjico. Vsak dan ali pa vsak drugi dan telovadim, doma z utežmi, in pa igram odbojko. Sedaj je zaradi koronavirusa dva meseca nisem in moram priznati, da so mi ta druženja zelo manjkala. Vse skupaj je kombinacija prehrane, telovadbe in genetike. Moja mama je pri 83-ih enaka, le malo manjša od mene. In pa poletje, ki je vsekakor moj čas. To je sezona dopustov, sprostitve, ko je tudi premor od televizijskega dela, čeprav letos oddajo Dobro jutro pripravljamo še cel julij," je razkrila Lorella. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There is more to life than increasing its speed 💫

A post shared by @ lorellaflego on

Joonglaa star | Avtor:

 
Komentarjev 5
 • kapibara1 23:15 18.julij 2020.

  Noge pri ženski me pol ne zanimajo, kuj gredo v stran, vsak na svojo stra- u kraj....

 • Avatar Pinkopalinko
  Pinkopalinko 19:44 18.julij 2020.

  @Detel5ica,a si ti tapravo videl? Da nisi ti kaj pil preden naj bi njo videl? Kako majhna? Ne more bit majhna. Razen,če si trot od 2m in 150kg.

 • Detel5ica 10:14 18.julij 2020.

  Enkrat sem jo videl v živo,brez makeupa. Čisto nič posebnega,majhna,obraz pod povprečjem