Uauu za naši adrenalinski Tiktok zvezdi, bi si upali tudi vi?

Foto: Instagram @ineserbus
Foto: Instagram @ineserbus
Znani slovenski influencerki Nika Krmec in Ines Erbus sta včeraj na spletni platformi TikTok, kjer jima skupno sledi že skoraj 74 tisoč ljudi, objavili nova videa, kjer se več kot očitno zelo zabavata. Poglejte, kaj sta počeli in kako jima je šlo...
Oglej si celoten članek

Če si tudi ti poln energije in se rad preizkušaš v norih adrenalinskih športih, se nam pridruži na Joonglaa Star Šovu in se poteguj za nagrade v vrednosti več kot 15.000 €! Hitro se prijavi na joonglaa.si, prijave so odprte do 7.8.

Ines in Nika se v objavljenih videih več kot očitno zelo zabavata, ko se prvič preizkušata v smučanju na vodi. Kot sta pojasnili svojim sledilcem, sta bili v hrvaškem Poreču. Nika Krmec je svoj prvi poskus označila kot ‘’FAIL’’, kljub temu pa lahko slišimo, da jo vsi vzpodbujajo in svetujejo, naj čim dlje ostane v počepu, saj je tako lažje uloviti ravnotežje, ki je pri smučanju na vodi izrednega pomena. No, tako Nika kot Ines sta zapisali, da jima je uspelo v sedmem poskusu, Nika pa je v opisu videa tudi potožila, da jo sedaj vse boli.

@ineserbus

V 7. gre rado! 😂💦💪🏼 ##skilift ##foryou ##summer ##sport ##fyp ##adrenaline ##fun

♬ Vamos Pa La Playa - Radio Mix - Maximo Music
@nikakrmec

Zdej me pa VSE boli😭🙌🏽 ##skilift ##skiliftfails ##tiktokslovenia ##foryou

♬ original sound - nikakrmec

Smučanje na vodi, vodni in adrenalinski športi sicer postajajo vse bolj priljubljeni, lahko pa so izredno nevarni. V nedeljo smo poročali o tragični nesreči, ki se je zgodila v Nacionalnem parku Kornati na Hrvaškem, v kateri je umrl 14-letni deček, ki se je vozil na "banani", kjer gliser po vodi za sabo vleče osebo, ki je nameščena na napihnjeni ‘’banani’’.

Smrt 14-letnika Podrobnosti nesreče na hrvaški obali: Spregovoril prijatelj voznika gliserja

Vseeno pa takšni in drugačni adrenalinski športi v svetu uživajo vse večjo priljubljenost. Ena izmed adrenalinskih navdušenk je očitno tudi Ines, saj si lahko na njenem TikToku ogledamo posnetke, kako uživa na vodnem skuterju, v spodnjem videu pa si lahko pogledate, kako se je preizkusila v bungee jumpingu iz Solkanskega mostu.

@ineserbus

JUMPING into 2020 like! ##happynewyear ##bungeejumping ##2020 ##foryou ##crazy ##adrenalin ##tiktokslovenia ##sick ##fun ##girl

♬ original sound - ineserbus

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.