Uf, je princesa Charlene to naredila namerno?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Le kaj bo rekel Albert ...
Oglej si celoten članek

Monaška princesa Charlene se je pridružila novemu dobrodelnemu projektu. Kot je znano, se je že zavzemala za izboljšanje varnosti otrok v vodi in promovirala tečaje plavanja, lani pa se je v Afriki borila proti lovu na nosoroge.

Sedaj je moči združila z južnoafriškim umetnikom Junaidom Sénéchal-Senekalom in igralcem golfa Louisom Oosthuizenom in se jima pridružila pri projektu "feed2gether". Princesa in njena partnerja želita svet s to pobudo spomniti, da mnogi še vedno trpijo zaradi lakote. Princesin trud so njeni oboževalci pozdravili, nekateri pa so v njeni objavi na Instagramu, s katero je napovedala dobrodelni projekt, videli skrito sporočilo. Princesin obraz je umetnik namreč naslikal za reštkami, ki spominja na kletko.

"Kakšna žalost ... V tej družini nihče ni srečen. Kot vidimo, sreča v palači, ki se izkaže za zapor, ni zagotovljena. Kot v vsaki palači," je nekdo pokomentiral posnetek, neki drugi komentator pa je dodal: "Srce parajoče." 

Kot kaže, nekateri še vedno ne verjamejo idiličnim družinskim fotografijam, ki so jih v zadnjem času objavljali dvorjani, in Albertovim besedam, da njegov zakon ni v krizi ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.