Magazin > VIP
26647 ogledov

Uf, je princesa Charlene to naredila namerno?

princesa charlene Profimedia
Le kaj bo rekel Albert ...

Monaška princesa Charlene se je pridružila novemu dobrodelnemu projektu. Kot je znano, se je že zavzemala za izboljšanje varnosti otrok v vodi in promovirala tečaje plavanja, lani pa se je v Afriki borila proti lovu na nosoroge.

Sedaj je moči združila z južnoafriškim umetnikom Junaidom Sénéchal-Senekalom in igralcem golfa Louisom Oosthuizenom in se jima pridružila pri projektu "feed2gether". Princesa in njena partnerja želita svet s to pobudo spomniti, da mnogi še vedno trpijo zaradi lakote. Princesin trud so njeni oboževalci pozdravili, nekateri pa so v njeni objavi na Instagramu, s katero je napovedala dobrodelni projekt, videli skrito sporočilo. Princesin obraz je umetnik namreč naslikal za reštkami, ki spominja na kletko.

"Kakšna žalost ... V tej družini nihče ni srečen. Kot vidimo, sreča v palači, ki se izkaže za zapor, ni zagotovljena. Kot v vsaki palači," je nekdo pokomentiral posnetek, neki drugi komentator pa je dodal: "Srce parajoče." 

Kot kaže, nekateri še vedno ne verjamejo idiličnim družinskim fotografijam, ki so jih v zadnjem času objavljali dvorjani, in Albertovim besedam, da njegov zakon ni v krizi ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.