Uf, prihajajo The Ting Things

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
Aktualna urbana muzika in druge kreativne akcije bodo v urbanem središču prestolnice 12. junija mešale štrene. Kino Šiška bo namreč v Križankah postregel s premierno izdajo festivala UF!, na katerem bodo kot glavni tuji gostje nastopili The Ting Tings. Uf!
Oglej si celoten članek

Festival UF! osvežuje ponudbo najaktualnejših svetovnih izvajalcev na slovenski koncertni sceni in vzpostavlja festivalsko platformo za dotok vrhunskih mednarodnih in domačih odrskih atrakcij.

Kot zvezde prvega UF! festivala bosta nastopila eksplozivna Katie White in Jules De Martino, britanski tandem, bolj znan kot The Ting Tings, ki je pravkar v svet poslal svoj drugi album Sounds From Nowheresville.

Pop band z dušo pankerjev
The Ting Tings, zasedba, ki je nastala leta 2007 v Salfordu, je neobičajen pop fenomen tiste vrste - globalno uspešen pop band z dušo pankerjev iz umetniške šole. Katie je manchestrska "pop liderka za široke množice" (vokal, bas boben, kitara, kravji zvonec, besedila, melodije), Julesova senzibilnost pa je bolj avantgardna (bobni, loop pedal, bas kitara, klavir, klaviature, pesmi, backvokal, Londončan italijanskega porekla z diplomo iz likovne umetnosti). Postala sta popolna purista v slogu naredi-sam, saj sta glasbo sama pisala, izvajala in producirala, poleg tega pa še sama poskrbela za slikovni material, video koncepte, koncerte, svoj slog oblačenja in svojo spletno stran.

Za vstopnico, kupljeno v omejenem ”early bird” kontingentu boste odšteli 22 evrov, v redni predprodaji 29 evrov, na dan festivala pa 35 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.