Uf, tole bo Melanio zagotovo zbodlo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Boljša od nje tudi Hillary Clinton.
Oglej si celoten članek

Melania Trump je morala v zadnjem času poslušati kritike na svoj račun, ker se ni takoj odzvala na nasilje v Washingtonu, sedaj pa jo je doletel še en udarec – anketa CNN-a.

Njena podpora še nikoli ni bila tako nizka, kot je sedaj, tik pred izselitvijo iz Bele hiše. Naklonjenost prvi dami je bila najvišja maja 2018 (57 %), ko se je sama udeležila pogreba Laure Bush, sedaj pa je padla na 42 odstotkov. Še vedno pa so Melanii bolj naklonjeni kot predsedniku, ki bo mandat končal s 33-odstotno podporo. 

Melania se je odrezala slabše od svojih predhodnic. Ko je Michelle Obama zapustila Washington, je uživala 69-odstotno podporo, enako kot ob začetku mandata, Laura Bush pa 67-odstotno. Pred Trumpovo je celo Hillary Clinton (56 %).

Katera je bila najlepše oblečena?
Foto: EPA Donald Trump, Melania Trump

Jutri bodo oči uprte tudi v Jill Biden. Modni navdušenci zagotovo že komaj čakajo na njeno inavguracijsko opravo. Izbor vedno dvigne veliko prahu, zato je OnBuy Clothes Department 3728 modnih navdušenk vprašalo, katera prva dama se je za ta zgodovinski dogodek najlepše oblekla.

S 64-odstotki vseh glasov je zmagala Michelle Obama. Na drugem mestu je pristala Hillary Clinton (55 %), za njo pa Jackie Kennedy (41 %). Naša Melania je zasedla šele peto mesto (40 %).
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:30 21. Januar 2021.

    Najbolj elegantna do sedaj , o čem to lupate..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.