Magazin > VIP
18064 ogledov

Uf, tole bo Melanio zagotovo zbodlo

melania trump Profimedias
Boljša od nje tudi Hillary Clinton.

Melania Trump je morala v zadnjem času poslušati kritike na svoj račun, ker se ni takoj odzvala na nasilje v Washingtonu, sedaj pa jo je doletel še en udarec – anketa CNN-a.

Njena podpora še nikoli ni bila tako nizka, kot je sedaj, tik pred izselitvijo iz Bele hiše. Naklonjenost prvi dami je bila najvišja maja 2018 (57 %), ko se je sama udeležila pogreba Laure Bush, sedaj pa je padla na 42 odstotkov. Še vedno pa so Melanii bolj naklonjeni kot predsedniku, ki bo mandat končal s 33-odstotno podporo. 

Melania se je odrezala slabše od svojih predhodnic. Ko je Michelle Obama zapustila Washington, je uživala 69-odstotno podporo, enako kot ob začetku mandata, Laura Bush pa 67-odstotno. Pred Trumpovo je celo Hillary Clinton (56 %).

Katera je bila najlepše oblečena?
Donald Trump, Melania Trump | Avtor: EPA EPA

Jutri bodo oči uprte tudi v Jill Biden. Modni navdušenci zagotovo že komaj čakajo na njeno inavguracijsko opravo. Izbor vedno dvigne veliko prahu, zato je OnBuy Clothes Department 3728 modnih navdušenk vprašalo, katera prva dama se je za ta zgodovinski dogodek najlepše oblekla.

S 64-odstotki vseh glasov je zmagala Michelle Obama. Na drugem mestu je pristala Hillary Clinton (55 %), za njo pa Jackie Kennedy (41 %). Naša Melania je zasedla šele peto mesto (40 %).
 

 
Komentarjev 1
  • darja19 15:30 21.januar 2021.

    Najbolj elegantna do sedaj , o čem to lupate..