Uff, Jambrekova včeraj atomična, to morate videti!

Foto: POP-TV-2
Foto: POP-TV-2
Je to sploh mogoče?
Oglej si celoten članek

Gledalci, ki so včeraj pred televizijskimi sprejemniki spremljani oddajo Pop in verjetno niso niti za sekundo slišali, kaj govori voditeljica Polona Jambrek, saj je svetlolaska v mini usnjeni vijolični oblekici jemala dih. Polona je letos sicer dopolnila štiri desetletja, a se je to sploh ne dotakne. Ravno nasprotno, z gladkim obrazom, čvrstim dekoltejem in postavo, ki jemlje dih, se z lahkoto kosa z dvajsetletnicami.

Foto: Voyo/ zurnal24.si Polona Jambrek

Sicer pa Polona ni edina, ki v Pop in-u jemlje dih. Stilistke odlično nalogo prav tako opravijo z Oto Širca Roš, ki je tudi po porodu še vedno vredna greha, sploh, kadar v prvi plan pride njen dekolte. Odlična motivacija, da tudi tisti, ki jih svet zabave ne zanima, z veseljem ostanejo pred TV ekrani! 

Magazin Dvojčici Jambrek, tega vama nikoli ne bi pripisali!

Foto: Voyo/ zurnal24.si Polona Jambrek

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 22:25 26. November 2018.

    Širca ...je vredna greha??? 😂😂😂😂😂😂....ti Fetis si bolj vredna...😂😂😂😂😂

  • 17:52 26. November 2018.

    Oh... Sem mislil da je naga! Škoda.

  • 17:15 26. November 2018.

    Brez starega Jambreka še slišali ne bi zanje ! To je politična buržoazija ,ki si lasti medijski prostor .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.