Magazin > VIP
11681 ogledov

Dvojčici Jambrek, tega vama nikoli ne bi pripisali!

Špela Jambrek Matija Tomc
Naši znani dvojčici to dobro skrivata …

Polona, televizijska novinarka in voditeljica, in Špela Jambrek, stilistka in ilustratorka, sta pred kratkim obeležili okrogel osebni jubilej, dopolnili sta štirideset let, čeprav sta obe videti celih deset manj. Špela nam je izdala, da rojstnega dneva nista praznovali skupaj, saj ga je Polona preživela delavno, Špela pa se je s svojim dragim odpravila na kulturno obarvan izlet v Verono.

Ota Roš pop in Magazin Pop In: Bo Tara Zupančič ob službo?

"Rojstni dan mi sicer je pomemben, a štirideseti prav nič bolj kot ostali. Zagotovo to je neka prelomnica, a bolj kot leta, mi je pomemben osebnostni razvoj. Mladost je super, a se mi zdi, da se z leti pomiriš in zares živiš življenje, tako da ne bi šla nazaj. Seveda si vsako leto starejši in nekako bližje smrti, a če verjameš v nekaj več, tudi to dejstvo ni tako grozno," pravi Špela.

In v čem je skrivnost Špelinega mladostnega videza, saj kaže vsaj deset let manj kot štirideset? "Pred kratkim je Poloni neka psihologinja izdala, da so ljudje, ki so se pripravljeni učiti, videti mlajši in jaz se stalno učim. Hkrati pa tudi zdravo živim. Če to pomaga, ne vem, a predvsem poslušam sebe in delam, kar mi paše – zdravo jem, telovadim, plešem, meditiram, živim bolj mirno, izogibam se konfliktom, ne kadim, ne pijem in veliko spim," je njen recept, sicer pa meni, da mora vsak najti svojega. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.