Uff! Poglejte, česa je sposobna Nuša Derenda

Foto: Fotosofia
Foto: Fotosofia
Tudi številni znani Slovenci in Slovenke se v teh dneh predajajo morskim vragolijam, ampak tako vratolomnim? Kapo dol, Nuši Derenda!
Oglej si celoten članek

Nuša Derenda uživa na hrvaškem otočku Kaprije in če večina dam njenih let najraje leži v senci z dobro knjigo v roki, to ne velja za večno mladostno Nušo. Takole je s salto nazaj skočila v morje in s svojimi veščinami ter postavo dokazala, da niti približno ne kaže 49 pomladi. 

Prav tako pa v morju in soncu uživajo tudi nekateri drugi naši estradniki. Ula Furlan je objavila izivalno fotografijo zgoraj brez, na kateri pozira s svojim dobrim prijateljem, novinarjem Nejcem Simšičem. Pestro poletje preživlja tudi Katarina Benček, ki je letos obredla že veliko destinacij, od Barcelone, Kanarskih otokov, Tel Aviva, trenutno pa uživa v Rimu. Med tem pa Jasna Kuljaj rada združi prijetno s koristnim, saj je v Celju vodila Festival Piva in cvetja ter oboževalce podražila z globokim dekoltejem. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.