Uff, Sharon Stone pri 61. še vedno zažiga tudi povsem razgaljena!

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
"Vem, da sem še vedno zapeljiva," pravi legendarna igralka.
Oglej si celoten članek

Sharon Stone je za majsko izdajo portugalskega Vogua pozirala zgoraj brez. Čeprav ima igralka že 61 let, jih več kot odlično skriva in še vedno ostaja eden največjih seks simbolov vseh časov. Fatalna je postala z vlogo v filmu Prvinski nagon, legendarno pozo iz filma pa so ponovno upodobili tudi v reviji. Roko na srce, kot da čas za Sharon sploh ne bi obstajal. 

Mama treh otrok brez zadržkov pove, da se zaveda, da je še vedno seksi, spregovorila pa je tudi o gibanju #MeToo, ki so ga hollywoodske igralke ustanovile, da bi opozorile na spolne zlorabe v filmski industriji. Povedala je, da je večino svojih filmov posnela z veseljem, da pa pa je imela težave z režiserjem pri snemanju drugega dela Prvinskega nagona. "Režiser je želel, da mu med napotki sedim v naročju, ko sem ga zavrnila, me ni želel posneti. V tistem času sem imela doma dva tedna starega dojenčka. Vsi smo sovražili to in mislim, da se vzdušje, v katerem smo delali, odraža na kvaliteti filma," je razkrila. 

Igralka, ki še danes velja za največji erotični simbol filmske industrije, je tudi povedala, da na začetku kariere sploh ni veljala za zapeljivo, kar se zdi skoraj nemogoče: "Ko sem začela v tej industriji, so studii uporabljali izraz fu**bilna, da so ocenili, ali smo igralke pravega profila za vlogo. Sedeli so za mizo in razglabljali o tem, ali se jim vsaka izmed nas zdi fu**bilna. Jaz se jim nisem zdela."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.