Magazin > VIP
16154 ogledov

Uff, Sharon Stone pri 61. še vedno zažiga tudi povsem razgaljena!

Sharon Stone Profimedias
"Vem, da sem še vedno zapeljiva," pravi legendarna igralka.

Sharon Stone je za majsko izdajo portugalskega Vogua pozirala zgoraj brez. Čeprav ima igralka že 61 let, jih več kot odlično skriva in še vedno ostaja eden največjih seks simbolov vseh časov. Fatalna je postala z vlogo v filmu Prvinski nagon, legendarno pozo iz filma pa so ponovno upodobili tudi v reviji. Roko na srce, kot da čas za Sharon sploh ne bi obstajal. 

Mama treh otrok brez zadržkov pove, da se zaveda, da je še vedno seksi, spregovorila pa je tudi o gibanju #MeToo, ki so ga hollywoodske igralke ustanovile, da bi opozorile na spolne zlorabe v filmski industriji. Povedala je, da je večino svojih filmov posnela z veseljem, da pa pa je imela težave z režiserjem pri snemanju drugega dela Prvinskega nagona. "Režiser je želel, da mu med napotki sedim v naročju, ko sem ga zavrnila, me ni želel posneti. V tistem času sem imela doma dva tedna starega dojenčka. Vsi smo sovražili to in mislim, da se vzdušje, v katerem smo delali, odraža na kvaliteti filma," je razkrila. 

Igralka, ki še danes velja za največji erotični simbol filmske industrije, je tudi povedala, da na začetku kariere sploh ni veljala za zapeljivo, kar se zdi skoraj nemogoče: "Ko sem začela v tej industriji, so studii uporabljali izraz fu**bilna, da so ocenili, ali smo igralke pravega profila za vlogo. Sedeli so za mizo in razglabljali o tem, ali se jim vsaka izmed nas zdi fu**bilna. Jaz se jim nisem zdela."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love you Vogue Portugal: what great taste, style and wonderful talent I had the pleasure of working with! Thank You! Sharon Stone • @vogueportugal (repost) Sharon Stone para a Vogue de maio, numa edição em que se quebram os #sexissues. Capa 01 de 02, a chegar às bancas. No link da bio encontra três das frases mais marcantes da entrevista exclusiva à atriz. __ @sharonstone for @vogueportugal’s may issue, a number where #sexissues are broken. Cover 01 of 02, arriving stands.Tap the link in bio for three of the most meaningful quotes from the exclusive interview with the actress. #vogueportugal #sexissues #editorinchief @sofia.slucas #coverartdirection @jsantanagq #photography @branislavsimoncik #styling @paris_libby #makeup @missjobaker #hair @giannandreahair #haircolorist @brooklynstephen #mayisue #outnow #nasbancas #SharonStone @lighthouse.publishing

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

• @vogueportugal Sharon Stone para a Vogue de maio, numa edição em que se quebram os #sexissues. Capa 02 de 02, a chegar às bancas. No link da bio encontra três das frases mais marcantes da entrevista exclusiva à atriz. __ @sharonstone for @vogueportugal’s may issue, a number where #sexissues are broken. Cover 02 of 02, arriving stands. link in @vogueportugal bio for three of the most meaningful quotes from the exclusive interview with the actress. #vogueportugal #sexissues #editorinchief @sofia.slucas #coverartdirection @jsantanagq #photography @branislavsimoncik #styling @paris_libby #makeup @missjobaker #hair @giannandreahair #haircolorist @brooklynstephen #words @sarovski #mayisue #outnow #nasbancas @lighthouse.publishing #Maythe4thBewithYou

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice