Magazin > VIP
137 ogledov

Sharon Stone ne more dobiti moškega

Sharon Stone Profimedias
Ena najbolj seksapilnih igralk v Hollywoodu pravi, da je moški nikoli ne povabijo na zmenek in da ne ve več, zakaj.

Sharon Stone, igralka, ki se nam je v spomin vtisnila predvsem z legendarnim filmom Prvinski nagon. "Nikoli me nihče ne povabi na zmenek. Neumno. Ne vem, kaj naj naredim. Mislila sem ,da sem vedno boljša pri flirtanju, ampak mislim, da moški ne ugotovijo, da flirtam z njimi. Samo mislijo, da sem zelo zabavna,“ je povedala Sharon za Harper's Bazaar. V najnovejši številki revije se je pojavila povsem gola in s tem je završalo, da je pri svojih 57.letih videti neverjetno.

Sharon Stone | Avtor: Profimedias Profimedias
V intervjuju ta revijo je celo predlagala, da moški pokličejo v njihovo uredništvo, če se želijo sestati z njo. Telefoni so seveda pregorei in pri eni najbolj znanih modnih revij, so se odločili, da naredijo prav poseben elektronski naslov za to priložnost.

"Slej kot prej se vprašaš, kaj je v resnici seksi? Če bi se vsak dan trudila, da bi bila videti tako kot v Prvinskem nagonu, bi vsi imeli grozen dan, saj je to zelo naporno in ne moreš vedno misliti na to, kako se obnašaš,“ in ob tem dodala: "Zavedam se, da v pajacu moja zadnjica ni videti popolna, a morate vedeti … Moj cilj v življenju ni, da bi bila najlepša ženska na svetu.“

Sicer je bila Sharon že dvakrat poročena in ima tri posvojene otroke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.