Uff, strastne fotografije Teje in Janija, nekaterim se zdijo čez rob!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Teja Perjet je na Instagramu presenetila svoje sledilce.
Oglej si celoten članek

"Veselo valentinovo. Pa je še eno fotkanje za nama in itak naju je slikala Jana Šnuderl, kdo pa drug. Sam ona vedno naredi tok popolno vse, da se ji z lahkoto prepustiš. Uspelo ji je uturit tale praznik, k nama je obema s Cool fotrom kr mal odveč, oz. ne štekava tistih, k se na svoje ljubljene spomnijo samo na današnji dan. Valentinovo more bit vsak dan in majhne pozornosti so tiste, ki štejejo. Cool fotr, ljubim te. Pa ne samo danes," je na svojem Instagramu zapisala Teja Perjet in objavila serijo resnično vročih fotografij, na katerih si z Janijem Jugovicem izmenjujeta strastne objeme in poljube.

Magazin Tako se je Teja Perjet spremenila skozi čas

Kako se pa se zdijo vam, nekateri so se namreč obdregnili, da tako intimne fotografije na družabna omrežja ne spadajo?

Magazin Teja Perjet: "Ne spim, ne jem ...“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 00:47 17. Februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • 22:15 16. Februar 2019.

    Vse za promocijo tut ,če se slikata na pokopališču,ko seksata.V glavnem bi takim pozerjem moral vzet otroke in jih dat …

  • 18:51 16. Februar 2019.

    Bedna samopromocija. Ponavadi se tisti, ki množično objavljajo take osladne fotke, v resnici zelo slabo razumejo ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.