Ujela ga je na laži in se mu sladko maščevala

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vztrajno jo je prepričeval, da se ne dobiva z drugimi, dokler ni odkrila njegovega profila na Tinderju. Kar je sledilo, je vredno pozornosti!
Oglej si celoten članek

24-letna Alison je ujela svojega fanta Bena na Tinderju, čeprav jo je vztrajno prepričeval, da aplikacije več ne uporablja, odkar sta postala par. Po razkritju je prekinila njun odnos, čeprav mu ni povedala, kaj je pravi razlog.

Pred tem je poskrbela za maščevanje; na družabnem omrežju je spremenila njegov opis.

"Imel sem punco, vse dokler me ni ujela na Tinderju. Povem lahko, da serijsko varam in da večino dneva preživim tako, da se gledam v ogledalu. Najmanj 30-krat dnevno preverim, kako izgledam. Poleg tega težko govorim resnico na katerokoli temo. S pozitivne plati; zdaj sem res samski. Dame, če imate rade takšne, ki varajo, takšne, ki ne morejo zadržati svojega penisa v hlačah, na pravilnem naslovu ste," je napisala Alison v Benovem opisu na Tinderju.

Mnogo zainteresiranih žensk se res ni oglasilo, kar je Benu postajalo vse bolj čudno. Šele čez tri mesece je odkril Alisonino maščevanje. Očitno ga vendarle ni bilo prav posebno sram, svojo zgodbo je zaupal portalu LADbible. Dodal je le še, da je svoj opis spremenil in da še vedno na ta način spoznava ženske.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.