Magazin > Odnosi in prosti čas
3707 ogledov

Ujela ga je na laži in se mu sladko maščevala

ženska računalnik Shutterstock
Vztrajno jo je prepričeval, da se ne dobiva z drugimi, dokler ni odkrila njegovega profila na Tinderju. Kar je sledilo, je vredno pozornosti!

24-letna Alison je ujela svojega fanta Bena na Tinderju, čeprav jo je vztrajno prepričeval, da aplikacije več ne uporablja, odkar sta postala par. Po razkritju je prekinila njun odnos, čeprav mu ni povedala, kaj je pravi razlog.

Pred tem je poskrbela za maščevanje; na družabnem omrežju je spremenila njegov opis.

"Imel sem punco, vse dokler me ni ujela na Tinderju. Povem lahko, da serijsko varam in da večino dneva preživim tako, da se gledam v ogledalu. Najmanj 30-krat dnevno preverim, kako izgledam. Poleg tega težko govorim resnico na katerokoli temo. S pozitivne plati; zdaj sem res samski. Dame, če imate rade takšne, ki varajo, takšne, ki ne morejo zadržati svojega penisa v hlačah, na pravilnem naslovu ste," je napisala Alison v Benovem opisu na Tinderju.

Mnogo zainteresiranih žensk se res ni oglasilo, kar je Benu postajalo vse bolj čudno. Šele čez tri mesece je odkril Alisonino maščevanje. Očitno ga vendarle ni bilo prav posebno sram, svojo zgodbo je zaupal portalu LADbible. Dodal je le še, da je svoj opis spremenil in da še vedno na ta način spoznava ženske.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.