Ukinja se Oprah šov

Foto: Žurnal24 Oprah je razkrila nove podrobnosti iz svoje mladosti. (Foto: Flynet/JLP)
Televizijska ikona Oprah Winfrey bo ukinila svoj televizijski šov in se podala na svoje z lastnim televizijskim kanalom, ki naj bi začel delovati že na začetku novega leta.
Oglej si celoten članek

Po 24 letih in več kot pet tisoč oddajah se je slavna televizijska voditeljica Oprah Winfrey odločila, da bo ukinila svoj šov. Vendar v tolažbo vseh razočaranih nad to novico Oprah že s polno paro pripravlja zagon lastnega televizijskega kanala OWN (Oprah Wifrey Network), ki naj bi začel delovati že 1. januarja. In čeprav se Oprah veseli novih izzivov, priznava, da se včasih vpraša, "kaj ji je bilo vsega tega treba".

"Vprašam se, zakaj si preprosto ne kupim barke in grem okrog sveta ali pa se vpišem na tečaj francoskega jezika in najdem hišo v Provansi," je izjavila Oprah in dodala, da je v bistvu nič od tega ne bi moglo osrečiti tako kot delo, ki ga opravlja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.