Magazin > VIP
18 ogledov

Ukinja se Oprah šov

Oprah je razkrila nove podrobnosti iz svoje mladosti. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Televizijska ikona Oprah Winfrey bo ukinila svoj televizijski šov in se podala na svoje z lastnim televizijskim kanalom, ki naj bi začel delovati že na začetku novega leta.

Po 24 letih in več kot pet tisoč oddajah se je slavna televizijska voditeljica Oprah Winfrey odločila, da bo ukinila svoj šov. Vendar v tolažbo vseh razočaranih nad to novico Oprah že s polno paro pripravlja zagon lastnega televizijskega kanala OWN (Oprah Wifrey Network), ki naj bi začel delovati že 1. januarja. In čeprav se Oprah veseli novih izzivov, priznava, da se včasih vpraša, "kaj ji je bilo vsega tega treba".

"Vprašam se, zakaj si preprosto ne kupim barke in grem okrog sveta ali pa se vpišem na tečaj francoskega jezika in najdem hišo v Provansi," je izjavila Oprah in dodala, da je v bistvu nič od tega ne bi moglo osrečiti tako kot delo, ki ga opravlja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.