Ukradli kolekcijo Marca Jacobsa

Foto: Imaxtree Marc Jacobs, ss 2012 Foto: Imaxtree Marc Jacobs, ss 2012 Foto: Imaxtree Marc Jacobs, ss 2012 Foto: Imaxtree Marc Jacobs, ss 2012 Foto: Imaxtree Marc Jacobs, ss 2012 Foto: Imaxtree Marc Jacobs, ss 2012 Foto: Imaxtree Marc Jacobs, ss 2012 Foto: Imaxtree Marc Jacobs, ss 2012 Foto: Imaxtree Marc Jacobs, ss 2012 Foto: Imaxtree Marc Jacobs, ss 2012 Foto: Imaxtree Marc Jacobs, ss 2012
Velika Britanija zadnji mesec ni srečna destinacija za znanega oblikovalca Marca Jacobsa. Po tem, ko so na začetku meseca prepovedali oglas za njegov najnovejši parfum Oh, Lola!, so nepridipravi prejšnji teden izpred njegove trgovine odnesli modne kose najnovejše kolekcije za pomlad in poletje 2012.
Oglej si celoten članek

Da so oblikovalske kolekcije zelo vroča roba, potrjuje dejstvo, da so najnovejšo kolekcijo oblikovalca Marca Jacobsa kar pred njegovo trgovino ukradli nepridipravi. Kolekcija, ki je vsebovala predstavitvene kose, kot so krila, koktajl obleke iz celofana, čevlji in torbice, je v London z vlakom pripotovala iz Pariza, nato pa še s kombijem do trgovine Marca Jacobsa, ki stoji v prestižnem okrožju Mayfair. Žal nekateri kosi do trgovine niso prispeli, škodo, nastalo s tatvino, pa londonski policisti ocenjujejo na približno 46 tisoč evrov.

Prepovedan oglas

Ukradena kolekcija pa ni edini razlog za slabo voljo priljubljenega oblikovalca. Na začetku meseca so v Veliki Britaniji prepovedali tudi oglasno kampanjo za njegov najnovejši parfum Oh, Lola!, saj naj bi mlada igralka Dakota Fanning v njem pozirala preveč erotično in izzivalno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.