Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Ukradli kolekcijo Marca Jacobsa

Marc Jacobs, ss 2012
1/11
Imaxtree
Velika Britanija zadnji mesec ni srečna destinacija za znanega oblikovalca Marca Jacobsa. Po tem, ko so na začetku meseca prepovedali oglas za njegov najnovejši parfum Oh, Lola!, so nepridipravi prejšnji teden izpred njegove trgovine odnesli modne kose najnovejše kolekcije za pomlad in poletje 2012.

Da so oblikovalske kolekcije zelo vroča roba, potrjuje dejstvo, da so najnovejšo kolekcijo oblikovalca Marca Jacobsa kar pred njegovo trgovino ukradli nepridipravi. Kolekcija, ki je vsebovala predstavitvene kose, kot so krila, koktajl obleke iz celofana, čevlji in torbice, je v London z vlakom pripotovala iz Pariza, nato pa še s kombijem do trgovine Marca Jacobsa, ki stoji v prestižnem okrožju Mayfair. Žal nekateri kosi do trgovine niso prispeli, škodo, nastalo s tatvino, pa londonski policisti ocenjujejo na približno 46 tisoč evrov.

Prepovedan oglas

Ukradena kolekcija pa ni edini razlog za slabo voljo priljubljenega oblikovalca. Na začetku meseca so v Veliki Britaniji prepovedali tudi oglasno kampanjo za njegov najnovejši parfum Oh, Lola!, saj naj bi mlada igralka Dakota Fanning v njem pozirala preveč erotično in izzivalno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.