Ulala, Aneta objavila povsem golo fotografijo!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Resničnostna zvezdni zna razveseliti svoje sledilce.
Oglej si celoten članek

Aneta Andollini je Instagram sledilce ta teden razveselila s fotografijo svoje gole silhuete, za katero je dobila že skoraj 1500 všečkov. Lepotica svojih oblin nikoli ni skrivala, njeni oboževalci pa so na svoj račun prišli v resničnostnem šovu Survivor, ko je bila temnolaska večino časa v kopalkah, v katerih se včasih pokaže tudi na družabnih omrežjih.

Magazin Anetina hči po treh mesecih še vedno v bolnišnici

Aneta ne skriva, da se za svojo postavo redno poti v fitnesu, šport ji je od nekdaj blizu, še posebno borilne veščine. Leta 2006 je domov odnesla celo titulo miss športa, leto pred tem pa je bila prva spremljevalka miss Slovenije Sanje Grohar.  Kako vroča je mlada mamica še danes, preverite v spodnji Instagram utrinkih. 

Magazin Kmetija: Gospodarica stopila Aneti v bran

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • Aro
    13:27 28. Februar 2019.

    Ha ha kire babe objavljajo svoje gole slike? Največkrat v katalogu , kaj objavljate takele kuplerajske reklame. A hodjo vaši …

  • 08:47 28. Februar 2019.

    čefurka je čefurka,pokažite jo čez par let...in bo po stasu ista kot z možgani v glavi....PODN

  • 08:38 28. Februar 2019.

    sam kokrkol obrneš..še zmerej je šiptarka...in take babe tud poscal ne bi...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.