Umek je uradno najboljši na svetu

Foto: Press Umek
Foto: Press Umek
Didžej Umek je prejel prestižno nagrado.
Oglej si celoten članek

International Dance Music Award je nagrada, s katero je Umek tudi uradno postal najboljši techno/tech house didžej na svetu.

Prejel jo je konec marca v okviru glasbene konference Winter Music Conference, ki vsako leto poteka v Miamiju. Umek je prepričal kljub zelo močni konkurenci. Poleg njega so bili namreč nominirani Richie Hawtin, Sven Vath, Tiga, Adam Beyer, Loco Dice in Joris Voorn.

Uroš je ravno v času podeljevanja nagrad gostoval v Miamiju na Ultra Music Festivalu, vendar je za nagrado izvedel šele na Twitterju, ko so začele deževati čestitke. Vabilo na podelitev je namreč “pojedel” njegov filter za nezaželeno pošto, zaradi česar je pozabil na nominacijo. Uroš bo kipec tako prejel po pošti. Ker pa je kristalen, upa, da bo do njega prispel v enem kosu.

Zanimivo je tudi, da med nominiranci letos ni bilo Carla Coxa, ki poleg Umeka velja za najboljšega didžeja na svetu. Oba virtuoza bosta pri nas za mešalkami skupaj nastopila 17. maja. Takrat se bo v izolski Ambasadi Gavioli odvila zabava leta.

Ker bosta moči združila zvezdnika takega kova, je v nekaj urah pošel tudi prvi kontingent vstopnic.
Tandem bo s tem nastopom naredil uvod v skupno poletje. Plesišče bosta Umek in Cox namreč razgrevala vsak torek na Coxovih znanih ibiških večerih v klubu Space.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.