Magazin > Film & Glasba & TV
2 ogledov

Umek je uradno najboljši na svetu

Uroš Umek Press Umek
Didžej Umek je prejel prestižno nagrado.

International Dance Music Award je nagrada, s katero je Umek tudi uradno postal najboljši techno/tech house didžej na svetu.

Prejel jo je konec marca v okviru glasbene konference Winter Music Conference, ki vsako leto poteka v Miamiju. Umek je prepričal kljub zelo močni konkurenci. Poleg njega so bili namreč nominirani Richie Hawtin, Sven Vath, Tiga, Adam Beyer, Loco Dice in Joris Voorn.

Uroš je ravno v času podeljevanja nagrad gostoval v Miamiju na Ultra Music Festivalu, vendar je za nagrado izvedel šele na Twitterju, ko so začele deževati čestitke. Vabilo na podelitev je namreč “pojedel” njegov filter za nezaželeno pošto, zaradi česar je pozabil na nominacijo. Uroš bo kipec tako prejel po pošti. Ker pa je kristalen, upa, da bo do njega prispel v enem kosu.

Zanimivo je tudi, da med nominiranci letos ni bilo Carla Coxa, ki poleg Umeka velja za najboljšega didžeja na svetu. Oba virtuoza bosta pri nas za mešalkami skupaj nastopila 17. maja. Takrat se bo v izolski Ambasadi Gavioli odvila zabava leta.

Ker bosta moči združila zvezdnika takega kova, je v nekaj urah pošel tudi prvi kontingent vstopnic.
Tandem bo s tem nastopom naredil uvod v skupno poletje. Plesišče bosta Umek in Cox namreč razgrevala vsak torek na Coxovih znanih ibiških večerih v klubu Space.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.