Umor glasbenikove žene: Policija je imela srečo, morilec si je jamo izkopal sam

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Policija je aretirala moškega, ki je umoril ženo glasbene legende.
Oglej si celoten članek

Včeraj smo poročali, da so vlomili v hišo glasbene legende Clarencea Avanta in ustrelili njegovo 80-letno ženo Jacqueline. V hiši je bil v času ropa varnostnik, ki tragedije ni mogel preprečiti. Kot poroča TMZ, je ropar streljal tudi nanj, a ga ni zadel.

Policija je sedaj aretirala 29-letnega Aariela Maynorja. Njegovo vozilo je v zgodnjih jutranjih urah po umoru ujela varnostna kamera Avantovih, Maynorja pa je policija našla po naključju.

Uro po tragediji na Beverly Hillsu so bile tamkajšnje oblasti obveščene o streljanju nedaleč stran. Policija je na dvorišču našla Maynorja, ki je poskušal oropati še eno hišo, a se je ustrelil v nogo.

Policija pravi, da imajo dokaze, ki Maynorja povezujejo z vlomom v vilo znanega glasbenika. 

Maynor je stari znanec policije in dobro ve, kakšno je življenje za zapahi. Zaradi ropa in velike tatvine je namreč že pred leti pristal v ječi.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.