Umorili Dianine morilce?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Revija Globe trdi, da je britanski Scotland Yard pomagal pri prikrivanju dokazov, da je bila princesa Diana umorjena.
Oglej si celoten članek

V številki, ki bo izšla 17. junija, bo tabloid Globe razkril nove informacije o smrti princese Diane. Članek se bo skliceval na novo knjigo raziskovalnega pisatelja Johna Morgana In Diana Inquest: Corruption at Scotland Yard.

Nekaj informacij pa je že prišlo v javnost. Avtor med drugim trdi, da je v umor vpleten britanski dvor, pri prikrivanju dokazov pa jim je pomagal Scotland Yard. Komisarja Paul Condon in John Stevens naj bi leta 2008 na zaslišanju o Dianini smrti podala lažno izjavo. Condon, kot trdi Morgan, naj bi s pomočjo svojega asistenta celo ponaredil dokaze, ki so njegovo izjavo podprli.

Ruske varnostne službe naj bi tudi zatrdile, da so morilce princese Diane, njenega ljubimca in voznika pozneje ubili, poroča Showbizspy. Za nove informacije naj bi se menda zelo zanimal princ William, ki naj bi že zahteval novo preiskavo.

Diana je umrla leta 1997. Dočakala je le 36 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:35 7. Junij 2013.

    Tudi murgeljski Dvor je zelo dobro zrežiral umor Krambergerja in ga podtaknil pijančku, ki še stati ni mogel,kaj šele streljati!!ssNaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.