Magazin > VIP
35 ogledov

Umorili Dianine morilce?

Žurnal24 main
Revija Globe trdi, da je britanski Scotland Yard pomagal pri prikrivanju dokazov, da je bila princesa Diana umorjena.

V številki, ki bo izšla 17. junija, bo tabloid Globe razkril nove informacije o smrti princese Diane. Članek se bo skliceval na novo knjigo raziskovalnega pisatelja Johna Morgana In Diana Inquest: Corruption at Scotland Yard.

Nekaj informacij pa je že prišlo v javnost. Avtor med drugim trdi, da je v umor vpleten britanski dvor, pri prikrivanju dokazov pa jim je pomagal Scotland Yard. Komisarja Paul Condon in John Stevens naj bi leta 2008 na zaslišanju o Dianini smrti podala lažno izjavo. Condon, kot trdi Morgan, naj bi s pomočjo svojega asistenta celo ponaredil dokaze, ki so njegovo izjavo podprli.

Ruske varnostne službe naj bi tudi zatrdile, da so morilce princese Diane, njenega ljubimca in voznika pozneje ubili, poroča Showbizspy. Za nove informacije naj bi se menda zelo zanimal princ William, ki naj bi že zahteval novo preiskavo.

Diana je umrla leta 1997. Dočakala je le 36 let.

Komentarjev 1
  • KLOBO 15:35 07.junij 2013.

    Tudi murgeljski Dvor je zelo dobro zrežiral umor Krambergerja in ga podtaknil pijančku, ki še stati ni mogel,kaj šele streljati!!ssNaj počiva v Miru, danes je menda obletnica !!Močno upam, da bo tudi ta resnica enkrat prišla na dan ...prikaži več in se bo tega pajaca iz Murgelj končno obsodilo kot sam zasluži, pa makar po njegovi smrti!! Naj vsaj enkrat odgovarja za svoje zločine, ki jih dela že od totalitarnega režima naprej !!