Umorili kraljičino sosedo

Foto: Žurnal24 Kraljičino sosedo so našli v gozdu. (Foto: EPA)
Truplo bogate sosede kraljice Elizabete II. so našli v gozdu, v bližini gradu Windsor.
Oglej si celoten članek

Prve preiskave so pokazale, da je bila Joanna Brown do smrti pretepena. Umrla je namreč zaradi hudih poškodb glave. Umora je osumljen njen soprog Robert Brown.

Izginotje bogatašinje, katere tri milijone funtov (3,4 milijona evrov) vredna vila meji na park Windor Great Park, ki mu pravijo tudi kraljičino dvorišče, so 1. novembra prijavili njeni prijatelji. Policija je truplo našla že v petek, skoraj dva dni pa je trajalo, da so jo identificirali in določili natančen vzrok smrti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.