"Umorili so ga zaradi denarja"

Foto: Žurnal24 Na njegov grob lahko danes oboževalci lahko prinesejo le rože, saj sveče in balo
Mineva natanko eno leto od smrti kralja popa, na dan pa prihajajo nove teorije o tem, kako in zakaj je Jacko umrl.
Oglej si celoten članek

Pred prvo obletnico smrti Michaela Jacksona je vsak član njegove družine dobil priložnost, da medijem predstavi svojo teorijo o tem, kako in zakaj je kralj popa umrl.

LaToya Jackson, Michaelova starejša sestra, je tako v televizijskem intervjuju izjavila, da so njenega brata umorili zato, ker je mrtev vreden veliko več kot živ. Obenem je izrazila željo po resnici, saj si jo družina in Jackovi oboževalci zaslužijo vedeti. "Nikoli nisem dvomila v to, da so Michaela umorili,“ je dejala in dodala, da se je od trenutka, ko je izvedela za njegovo smrt, spraševala, kdo je je to storil. "Michaela so ubili zaradi njegove glasbe in zavedali so se dejstva, da je mrtev vreden veliko več kot živ,“ je prepričana pevka.

S to teorijo je na dan prišla nekaj dni zatem, ko je Billboard poročal, da je Jacko po svoji smrti zaslužil 800 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.