Magazin > VIP
30 ogledov

"Umorili so ga zaradi denarja"

Na njegov grob lahko danes oboževalci lahko prinesejo le rože, saj sveče in balo Žurnal24 main
Mineva natanko eno leto od smrti kralja popa, na dan pa prihajajo nove teorije o tem, kako in zakaj je Jacko umrl.

Pred prvo obletnico smrti Michaela Jacksona je vsak član njegove družine dobil priložnost, da medijem predstavi svojo teorijo o tem, kako in zakaj je kralj popa umrl.

LaToya Jackson, Michaelova starejša sestra, je tako v televizijskem intervjuju izjavila, da so njenega brata umorili zato, ker je mrtev vreden veliko več kot živ. Obenem je izrazila željo po resnici, saj si jo družina in Jackovi oboževalci zaslužijo vedeti. "Nikoli nisem dvomila v to, da so Michaela umorili,“ je dejala in dodala, da se je od trenutka, ko je izvedela za njegovo smrt, spraševala, kdo je je to storil. "Michaela so ubili zaradi njegove glasbe in zavedali so se dejstva, da je mrtev vreden veliko več kot živ,“ je prepričana pevka.

S to teorijo je na dan prišla nekaj dni zatem, ko je Billboard poročal, da je Jacko po svoji smrti zaslužil 800 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.