"Umrl bom pri 30"

Foto: Žurnal24 Roberta povsod spremlja varnostnik. (Foto: Flynet)
Robert Pattinson pravi, da se mu preprosto mora zgoditi nekaj slabega, ker se mu je v zadnjem času zgodilo toliko dobrega.
Oglej si celoten članek

"Verjetno bom umrl pri 30 letih. Tako ti Bog pove: 'Hej, ne bi si smel želeti preveč'," je izjavil v intervjuju za Nightline.

Pattinson, ki je zaslovel s sago Somrak, je sicer še povedal, da uživa v svoji slavi. Moti ga le ena stvar. "Včasih sem se lahko sam sprehajal po mestu. Zdaj tega ne morem več. Čez čas sicer postaneš vedno boljši v skrivanju in v izbiri javnih mest. Vedno bolje in lažje se je tudi pogovarjati z neznanci," je še izjavil simpatični Rob, ki svojim otrokom ne bi odsvetoval igralske kariere. "Če oziroma ko bom imel otroke in me bodo vprašali, ali naj postanejo igralci, jim bom rekel: Seveda, čudovito je. Nič ti ni treba delati."

Na koncu je Robert spregovoril še o svojih soigralcih. Kot pravi, si nihče ne bi mislil, da bodo filmi o vampirju Edwardu in lepi Belli takšen hit. "Podpiramo se. Vsi smo še mladi in nihče še nikomur ni zabil noža v hrbet. A čakata nas še dve nadaljevanji," se je pošalil Pattinson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.