Magazin > VIP
25 ogledov

"Umrl bom pri 30"

Roberta povsod spremlja varnostnik. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Robert Pattinson pravi, da se mu preprosto mora zgoditi nekaj slabega, ker se mu je v zadnjem času zgodilo toliko dobrega.

"Verjetno bom umrl pri 30 letih. Tako ti Bog pove: 'Hej, ne bi si smel želeti preveč'," je izjavil v intervjuju za Nightline.

Pattinson, ki je zaslovel s sago Somrak, je sicer še povedal, da uživa v svoji slavi. Moti ga le ena stvar. "Včasih sem se lahko sam sprehajal po mestu. Zdaj tega ne morem več. Čez čas sicer postaneš vedno boljši v skrivanju in v izbiri javnih mest. Vedno bolje in lažje se je tudi pogovarjati z neznanci," je še izjavil simpatični Rob, ki svojim otrokom ne bi odsvetoval igralske kariere. "Če oziroma ko bom imel otroke in me bodo vprašali, ali naj postanejo igralci, jim bom rekel: Seveda, čudovito je. Nič ti ni treba delati."

Na koncu je Robert spregovoril še o svojih soigralcih. Kot pravi, si nihče ne bi mislil, da bodo filmi o vampirju Edwardu in lepi Belli takšen hit. "Podpiramo se. Vsi smo še mladi in nihče še nikomur ni zabil noža v hrbet. A čakata nas še dve nadaljevanji," se je pošalil Pattinson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.