Umrl Christopher Cazenove

Foto: Žurnal24
V 66. letu starosti je zaradi sepse umrl britanski igralec Christopher Cazenove, ki se ga spomnimo po vlogi v kultni Dinastiji.
Oglej si celoten članek

Igralec je umrl po bitki s sepso. Njegova družina je sporočila, da je umrl spokojno in v krogu njemu najdražjih ljudi. Cazenove je za sepso zbolel februarja, zdravili pa so ga v londonski bolnišnici St. Thomas.

Cazenove je imel bogato filmsko kariero. Sprva je nastopal v miniseriji The Duchess of Duke Street, proslavil pa se je z vlogo v Dinastiji. Zaigral je tudi v komediji iz devetdesetih, Trije možje in mala dama. V omenjeni komediji je nastopil skupaj s Tedom Dansonom, Stevom Gutenbergom in Tomom Selleckom. Eno izmed večjih vlog mu je prinesel film Vitezova usoda, v katerem je igral očeta pokojnega Heatha Ledgerja.

66-letni Cazenove je umrl kmalu po smrti igralskega kolega Johna Forsytha, ki je v Dinastiji igral Blaka Carringtona, Benovega filmskega polbrata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.