Magazin > VIP
65 ogledov

Umrl Christopher Cazenove

Žurnal24 main
V 66. letu starosti je zaradi sepse umrl britanski igralec Christopher Cazenove, ki se ga spomnimo po vlogi v kultni Dinastiji.

Igralec je umrl po bitki s sepso. Njegova družina je sporočila, da je umrl spokojno in v krogu njemu najdražjih ljudi. Cazenove je za sepso zbolel februarja, zdravili pa so ga v londonski bolnišnici St. Thomas.

Cazenove je imel bogato filmsko kariero. Sprva je nastopal v miniseriji The Duchess of Duke Street, proslavil pa se je z vlogo v Dinastiji. Zaigral je tudi v komediji iz devetdesetih, Trije možje in mala dama. V omenjeni komediji je nastopil skupaj s Tedom Dansonom, Stevom Gutenbergom in Tomom Selleckom. Eno izmed večjih vlog mu je prinesel film Vitezova usoda, v katerem je igral očeta pokojnega Heatha Ledgerja.

66-letni Cazenove je umrl kmalu po smrti igralskega kolega Johna Forsytha, ki je v Dinastiji igral Blaka Carringtona, Benovega filmskega polbrata.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.