Umrl Frank Sinatra mlajši

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Sin slavnega pevca je umrl za posledicami infarkta.
Oglej si celoten članek

Frank Sinatra ml. je umrl star 72 let v bolnišnici na Floridi za posledicami infarkta. Sinatra je v Daytono Beach prišel, ker je imel napovedan koncert, a ga je zaradi slabega počutja odpovedal. V bolnišnici so ga pregledali in po besedah tiskovnega predstavnika naj bi se kmalu bolje počutil. A se je izkazalo, da je bilo izboljšanje le prehodne narave, saj je, medtem ko je bil v bolnišnici, utrpel infarkt. 

Sinatra je nadaljeval očetovo dediščino. Izdal je sedem albumov in nastopal v več televizijskih oddajah. Vse življenje pa ga je spremljal dogodek iz leta 1963, ko so ga na Lake Tahoe ugrabili in zahtevali 240.000 dolarjev odkupnine. Sinatro so kasneje našli živega in zdravega, ko je hodil po ulicah Bel Aira. Kljub temu, da je FBI potrdil resničnost ugrabitve in so bili ugrabitelji obsojeni, so ga vse življenje spremljale obtožbe, da je bila ugrabitev izmišljena. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.