Magazin > VIP
66 ogledov

Umrl Frank Sinatra mlajši

Frank Sinatra jr. Profimedias
Sin slavnega pevca je umrl za posledicami infarkta.

Frank Sinatra ml. je umrl star 72 let v bolnišnici na Floridi za posledicami infarkta. Sinatra je v Daytono Beach prišel, ker je imel napovedan koncert, a ga je zaradi slabega počutja odpovedal. V bolnišnici so ga pregledali in po besedah tiskovnega predstavnika naj bi se kmalu bolje počutil. A se je izkazalo, da je bilo izboljšanje le prehodne narave, saj je, medtem ko je bil v bolnišnici, utrpel infarkt. 

Sinatra je nadaljeval očetovo dediščino. Izdal je sedem albumov in nastopal v več televizijskih oddajah. Vse življenje pa ga je spremljal dogodek iz leta 1963, ko so ga na Lake Tahoe ugrabili in zahtevali 240.000 dolarjev odkupnine. Sinatro so kasneje našli živega in zdravega, ko je hodil po ulicah Bel Aira. Kljub temu, da je FBI potrdil resničnost ugrabitve in so bili ugrabitelji obsojeni, so ga vse življenje spremljale obtožbe, da je bila ugrabitev izmišljena. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.