Umrl je slavni kuhar Anthony Bourdain

Foto: Profimedia
Dočakal je le 61 let.
Oglej si celoten članek

Ameriški kuhar Anthony Bourdain je storil samomor v hotelski sobi Strasbourgu. Njegovo smrt je potrdil CNN. "Z izjemno žalostjo potrjujemo smrt našega prijatelja in kolega Anthonyja Bourdaina. Njegova ljubezen do velikih pustolovščin, novih prijateljev, dobre hrane in pijače in izjemnih zgodbic je iz njega naredila edinstvenega pripovedovalca zgodb. Njegovi talenti so nas vedno znova presenečali in zelo ga bomo pogrešali. Naše misli in molitve so v teh težkih časih z njegovo hčerko in družino,“ so zapisali.

Bourdain je na CNN vodil oddajo Parts Unknown.

Bourdain je zaslovel leta 2000, in sicer s knjigo Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly o zakulisju svetovne visoke kulinarike. Prvo kuharsko oddajo je vodil dve leti pozneje na kanalu Food Network, tri leta pozneje pa je začel delati pri televiziji Travel Channel in za oddajo Anthony Bourdain: No Reservations predel dva emmyja.  

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:09 9. Junij 2018.

    Odlična knjiga in ON .. RIP

  • 18:50 8. Junij 2018.

    No pa jim je uspelo s pripraviti še enga do samomora. Rip

  • 17:40 8. Junij 2018.

    Google zdaj plačuje € 794 na € 982 na dan za delo na spletu od doma. Nikoli si nisem mislil, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.