Magazin > VIP
3410 ogledov

Umrl je slavni kuhar Anthony Bourdain

anthony bourdain
Dočakal je le 61 let.

Ameriški kuhar Anthony Bourdain je storil samomor v hotelski sobi Strasbourgu. Njegovo smrt je potrdil CNN. "Z izjemno žalostjo potrjujemo smrt našega prijatelja in kolega Anthonyja Bourdaina. Njegova ljubezen do velikih pustolovščin, novih prijateljev, dobre hrane in pijače in izjemnih zgodbic je iz njega naredila edinstvenega pripovedovalca zgodb. Njegovi talenti so nas vedno znova presenečali in zelo ga bomo pogrešali. Naše misli in molitve so v teh težkih časih z njegovo hčerko in družino,“ so zapisali.

Bourdain je na CNN vodil oddajo Parts Unknown.

Bourdain je zaslovel leta 2000, in sicer s knjigo Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly o zakulisju svetovne visoke kulinarike. Prvo kuharsko oddajo je vodil dve leti pozneje na kanalu Food Network, tri leta pozneje pa je začel delati pri televiziji Travel Channel in za oddajo Anthony Bourdain: No Reservations predel dva emmyja.  

 

Komentarjev 5
  • kapibara 07:09 09.junij 2018.

    Odlična knjiga in ON .. RIP

  • Skias 18:50 08.junij 2018.

    No pa jim je uspelo s pripraviti še enga do samomora. Rip

  • Ebony_Curr 17:40 08.junij 2018.

    Google zdaj plačuje € 794 na € 982 na dan za delo na spletu od doma. Nikoli si nisem mislil, da bom to lahko naredil, vendar moj najboljši učitelj zasluži več kot € 33500 mesečno, to počne, in ona me ...prikaži več je prepričala, da poskusim. Tudi novi ljudje lahko to naredijo enostavno in 600-dnevno na dan in lahko zaslužijo višje ss čas0m ... Tako sem začel ........... ❥❥❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com