Umrl lastnik enega najbolj znanih glasov na svetu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V 67. letu starosti se je poslovil ameriški igralec, čigar delo ste mnogi poznali.
Oglej si celoten članek

Iz ZDA je prišla žalostna novica, da je po boju z rakom umrl Kevin Conroy, znani ameriški igralec in soavtor številnih animiranih serij.

Conroya so ljubitelji televizije spoznali v osemdesetih, ko je igral v ameriški telenoveli Dinastija. Ta je bila na sporedu med letoma 1981 in 1989.

Foto: Profimedia Kevin Conroy

Še bolj prepoznaven je postal v devetdesetih, ko je posodil glas za lik animiranega Batmana. Saj veste, tisti globok, raskav glas, ki ga v mislih zaslišimo takoj, ko vidimo značilno masko enega najbolj prepoznavnih superjunakov.

S kakšno obliko raka se je Conroy spopadal, ni znano. Da je bil dlje časa bolan, je v objavi na družbenem omrežju razkrila njegova kolegica Diane Pershing.

"Kevin bo močno pogrešan. Ne le s strani zasedbe serije, ampak tudi s strani legij oboževalcev po vsem svetu," je zapisala Pershing.

xxx

Conroy je bil pogost gost festivalov, posvečenih animiranim junakom in serijam. Bil je tudi avtor. V enem svojih del z naslovom Finding Batman je razkril svojo življenjsko zgodbo in izzive, s katerimi se je spopadal kot homoseksualec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:14 12. November 2022.

    Skoda, da ni pred smrtjo prodal svojega glasu, ta lastnik. Zurnal, bolano se izrazate. Ocitno ste lastniki sprevrzenih mizganov.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.