Umrl Leslie Nielsen

Foto: Žurnal24 Leslie Nielsen Foto: Žurnal24 Leslie Nielsen Foto: Žurnal24 Leslie Nielsen Foto: Žurnal24 Leslie Nielsen Foto: Žurnal24 Leslie Nielsen Foto: Žurnal24 Leslie Nielsen
V bolnišnici na Floridi je umrl igralec Leslie Nielsen. Star je bil 84 let.
Oglej si celoten članek

Igralec Leslie Nielsen, najbolj znan po komičnih vlogah, je umrl v bolnišnici blizu svojega doma v Ft. Lauderdale na Floridi. V bolnišnici so ga zdravili zaradi pljučnice, na zdravljenje pa so ga pripeljali dva tedna pred smrtjo.

Leslie Nielsen v galeriji.

"V samo zadnjih 48 urah se je okužba močno poslabšala, danes ob 5. uri in 30 minut pa je s svojimi prijatelji in soprogo ob sebi zaspal. Zelo smo žalostni. A umrl je spokojno," je v nedeljo sporočil njegov nečak Doug Nielsen. Nekaj minut kasneje je novico potrdil tudi igralčev predstavnik John S. Kelly.

Igralec se je rodil v kanadskem mestu Saskatchewan. Preden se je poskusil kot igralec, je služil denar v kraljevem letalstvu kot topničar. Na televizijskih ekranih se je pojavil konec 50. let, najbolj pa so ga zaznamovale komedije v 80. in 90. letih prejšnjega stoletja, nepozaben pa je bil v filmih Airplane! in Gola pištola. Zaigral je v več kot petdesetih filmih in v še več televizijskih filmih.

Poročen je bil štirikrat, nazadnje z Barbaree Earl Nielsen. Imel je dva otroka.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.