Umrl zaradi prevelikega odmerka drog

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Testi so pokazali, da je 57-letni pop zvezdnik Prince umrl zaradi prevelikega odmerka opioidov.
Oglej si celoten članek

Pop glasbenik Prince je umrl zaradi prevelikega odmerka opioidov, je za medije povedal neimenovani predstavnik blizu preiskavi. Šlo naj bi za protibolečinske tablete.

Da je umrl zaradi prevelikega odmerka drog so mediji špekuliral že kmalu po njegovi smrti, a uradno tega ni nihče potrdil, saj so končali na končne rezultate obdukcije. 

Špekulacije kmalu po smrti

Prince naj bi se pred svojo smrtjo 21. aprila več tednov boril z gripo, zaradi česar naj bi bil po navedbah nekaterih medijev sprejet v bolnišnico. 

TMZ je že takrat poročal, da Princa v bolnišnico niso sprejeli zaradi gripe, ampak prevelikega odmerka drog. Zdravniki naj bi mu dali t. i. "safe shot", sredstvo, ki ga ponavadi dajo pacientom, ki so vzeli prevelik odmerek opiatov. V bolnišnici bi moral ostati 24 ur, ker pa zanj niso našli zasebne sobe, je bolnišnico zapustil po treh urah.

Zdravstvene težave

Umetnik je sicer imel že več let zdravstvene težave. Leta 2009 je razkril, da ima epilepsijo. Imel pa je tudi težave z drogami. Prince je imel tudi kronične bolečine v kolkih. Operacijo je odklonil, saj kot Jehova priča ni smel privoliti v transfuzijo krvi.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.