Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Umrl zaradi prevelikega odmerka drog

Prince Profimedias
Testi so pokazali, da je 57-letni pop zvezdnik Prince umrl zaradi prevelikega odmerka opioidov.

Pop glasbenik Prince je umrl zaradi prevelikega odmerka opioidov, je za medije povedal neimenovani predstavnik blizu preiskavi. Šlo naj bi za protibolečinske tablete.

Da je umrl zaradi prevelikega odmerka drog so mediji špekuliral že kmalu po njegovi smrti, a uradno tega ni nihče potrdil, saj so končali na končne rezultate obdukcije. 

Špekulacije kmalu po smrti

Prince naj bi se pred svojo smrtjo 21. aprila več tednov boril z gripo, zaradi česar naj bi bil po navedbah nekaterih medijev sprejet v bolnišnico. 

TMZ je že takrat poročal, da Princa v bolnišnico niso sprejeli zaradi gripe, ampak prevelikega odmerka drog. Zdravniki naj bi mu dali t. i. "safe shot", sredstvo, ki ga ponavadi dajo pacientom, ki so vzeli prevelik odmerek opiatov. V bolnišnici bi moral ostati 24 ur, ker pa zanj niso našli zasebne sobe, je bolnišnico zapustil po treh urah.

Zdravstvene težave

Umetnik je sicer imel že več let zdravstvene težave. Leta 2009 je razkril, da ima epilepsijo. Imel pa je tudi težave z drogami. Prince je imel tudi kronične bolečine v kolkih. Operacijo je odklonil, saj kot Jehova priča ni smel privoliti v transfuzijo krvi.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.