Uporabne torbe za vsak žep

Foto: Topshop Topshop, 45,77 EUR Foto: Mango Mango, 59,95 EUR Foto: H&M HM, 39,95 EUR Foto: H&M H&M, 29,95 EUR Foto: Graceland Graceland, 16,90 EUR Foto: Graceland Graceland 16,90 EUR Foto: Dives Dives, 29,90 EUR Foto: Dives Dives, 29,90 EUR Foto: Deichmann Deichmann, 16,90 EUR Foto: Deichmann Graceland, 16,90 EUR
Po trgovinah smo preverili, kako modno usmerjeni so naši ponudniki, ter našli ravnotežje med drznostjo, ugodjem in uporabnostjo.
Oglej si celoten članek

K sproščenemu življenjskemu slogu letos spadajo velike torbe, ki so lahko povsem preproste ali pa z različnimi dodatki, pravi modna oblikovalka in stilistka Metka Reberšak. Če imate občutek za modne smernice, se boste razveselili umetnega krzna in kombinacije različnih materialov. Lahko pa se odločite tudi za povsem preproste torbice in jih kombinirate k oblačilom, predlaga stilistka.

Sproščeno z okusom

Če boste izbrali takšno z naramnico in jo nosili na rami ali čez telo, bo celoten slog deloval še mladostneje in bolj sproščeno, medtem ko bo torbica v roki izražala eleganco, prefinjenost in samozavest. Modne pa so letos resnično vse, razlaga stilistka. Barvo, obliko in velikost sicer narekujejo modne smernice, pravi, vendar je zelo pomembno, da izberete tako, ki bo primerna vaši postavi. Za drobne postave niso primerne velike torbice, saj boste videti še bolj drobno, torbica pa bo delovala bolj klavrno.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.