Magazin > Lepota & telo
16 ogledov

Uporabne torbe za vsak žep

Graceland 16,90 EUR
1/10
Graceland
Po trgovinah smo preverili, kako modno usmerjeni so naši ponudniki, ter našli ravnotežje med drznostjo, ugodjem in uporabnostjo.

K sproščenemu življenjskemu slogu letos spadajo velike torbe, ki so lahko povsem preproste ali pa z različnimi dodatki, pravi modna oblikovalka in stilistka Metka Reberšak. Če imate občutek za modne smernice, se boste razveselili umetnega krzna in kombinacije različnih materialov. Lahko pa se odločite tudi za povsem preproste torbice in jih kombinirate k oblačilom, predlaga stilistka.

Sproščeno z okusom

Če boste izbrali takšno z naramnico in jo nosili na rami ali čez telo, bo celoten slog deloval še mladostneje in bolj sproščeno, medtem ko bo torbica v roki izražala eleganco, prefinjenost in samozavest. Modne pa so letos resnično vse, razlaga stilistka. Barvo, obliko in velikost sicer narekujejo modne smernice, pravi, vendar je zelo pomembno, da izberete tako, ki bo primerna vaši postavi. Za drobne postave niso primerne velike torbice, saj boste videti še bolj drobno, torbica pa bo delovala bolj klavrno.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.