Uporniški Henrik nad trenerko Natašo: "To se mi zdi nesprejemljivo"

Foto: Planet TV Henrik Lutz, The Biggest Loser
Henrik ima zdaj težave že s trenerko Natašo.
Oglej si celoten članek

Na jutranjem treningu pred tehtanjem se je Henrik soočil s trenerko rdeče skupine Natašo Gorenc. "Nataša jaz bi ti želel nekaj povedati, do zdaj še nisem imel priložnosti. Vem, da imamo vojaški teden, ampak, ko si me priganjala iz stranišča, se mi je zdelo skrajno. Veš, da imam Crohnovo bolezen, to se mi zdi nesprejemljivo," je potarnal Henrik in kasneje v izjavi dodal, da se ni želel prepirati, da ima rad čiste račune, zato je z njo delil, kar mu je ležalo na duši.

Foto: Planet TV Nataša Gorenc, The Biggest Loser

V rdeči skupini so se v vojaškem tednu poškodovali kar trije tekmovalci. Maja si je zvila gleženj na tedenskem izzivu, Robi prav tako, Aleš pa ima taževe s kolenom, peto in rebri. "Razumem, da želiš zmagati, da si v zanosu, na primer, ko je Maja padla na poligonu. Ampak kljub temu si videla, da je v bolečinah in bi se lahko ustavila, vprašala, kaj je narobe, tako pa si jo priganjala. Meni to ni bilo všeč," je Henrik okaral Natašo, ta pa mu je odgovorila, da je bila ves čas ob Maji in da bi ji ob takšni poškodbi težko pomagala več kot ji je. Dodala je, da morajo vedeti, da je z njimi, da pa pri njej naj ne pričakujejo 'ujčkanja'.

The biggest loser Rdeči nad svojo trenerko Natašo: S to žaljivko so šli predaleč

Maja se s Henrikovimi obtožbami ni strinjala: "Zdijo se mi nesmiselne. Nataša nas je vzela kot svoje otroke, skrbi jo, joka z nami. mogoče tega ne pokaže vsakih 10 minut, kot bi si človek zaželel, ampak pokaže pa velikokrat in ti da vedeti, da te ima rada."

Ta teden je tekmovalce sicer čakala dvojno izločanje. Na tehtanju je bila spet slabša rdeča skupina - šov sta zapustila Vanesa in Robi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:43 13. November 2017.

    Kakršen koli Henrik že je, čisto prav ji povedal. Nataša se je samo izgovarjala in vse preložila nanj. Ženska je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.