Ups, igralec namesto uspavala vzel viagro!

Foto: EPA
Foto: EPA
Igralec Jeremy Renner je na letalu vzel 'uspavalno tableto', vendar rezultat ni bil nič kaj pričakovan.
Oglej si celoten članek

Ameriški igralec Jeremy Renner je med gostovanjem v pogovorni oddaji priljubljenega komika Jimmyja Kimmela razkril anekdoto, ki jo je doživel med svojim zadnjim poletom. "Iz Londona v Los Angeles sem letel na večerjo, takoj zatem pa nazaj v London. To je od deset do 12 ur. Po poletu sem moral delati, zato sem moral ujeti kaj spanca na letalu,“ je povedal.

Vendar pa se zadeva ni odvila v skladu z njegovimi pričakovanji. "Popil sem uspavalno tabletko in ugotovil, da se nič ne dogaja. No, dejansko se je začelo dogajati nekaj drugega,“ je razkril in dodal: "Kaj hitro sem ugotovil, da tisti A (uspavalne tablete ambien) na tableti ni A, ampak V. Tako ne le da nisem zaspal, ampak sem imel ves čas poleta 'šotor' v hlačah.“

Igralec je tudi priznal, da mu je bilo precej neprijetno zaradi incidenta, zaradi katerega so si ga nekoliko privoščile tudi stevardese. "'Ali vam lahko kaj prinesemo, gospod Renner?' so mu govorile. 'Ja, smešno,' jim je rekel, 'Led, led,“ je še povedal.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.