Magazin > VIP
35 ogledov

Ups, igralec namesto uspavala vzel viagro!

Jeremy Renner EPA
Igralec Jeremy Renner je na letalu vzel 'uspavalno tableto', vendar rezultat ni bil nič kaj pričakovan.

Ameriški igralec Jeremy Renner je med gostovanjem v pogovorni oddaji priljubljenega komika Jimmyja Kimmela razkril anekdoto, ki jo je doživel med svojim zadnjim poletom. "Iz Londona v Los Angeles sem letel na večerjo, takoj zatem pa nazaj v London. To je od deset do 12 ur. Po poletu sem moral delati, zato sem moral ujeti kaj spanca na letalu,“ je povedal.

Vendar pa se zadeva ni odvila v skladu z njegovimi pričakovanji. "Popil sem uspavalno tabletko in ugotovil, da se nič ne dogaja. No, dejansko se je začelo dogajati nekaj drugega,“ je razkril in dodal: "Kaj hitro sem ugotovil, da tisti A (uspavalne tablete ambien) na tableti ni A, ampak V. Tako ne le da nisem zaspal, ampak sem imel ves čas poleta 'šotor' v hlačah.“

Igralec je tudi priznal, da mu je bilo precej neprijetno zaradi incidenta, zaradi katerega so si ga nekoliko privoščile tudi stevardese. "'Ali vam lahko kaj prinesemo, gospod Renner?' so mu govorile. 'Ja, smešno,' jim je rekel, 'Led, led,“ je še povedal.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.