Đura ujezila hrvaška voditeljica

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
"Mislim, da bi se lahko drugače odzval,“ o jezi Branka Đurića - Đura pravi hrvaška voditeljica Marta Šimić Mrzlečki.
Oglej si celoten članek

Voditeljica oddaje Hrvatska uživo Marta Šimić Mrzlečki je v studiu gostila igralca Branka Đurića – Đura in Nikolo Đurička, ki sta prišla predstavit predstavo Đurologija. 

Voditeljica pa se je na gosta zelo slabo pripravila, saj je Đura poimenovala Đuretić, kar se igralcu, ki se lahko pohvali z lepo mednarodno kariero, ni zdelo prav nič smešno. "Ljudje moje delo za razliko od vas, ki pravite, da se pišem Đuretić, spremljajo. Moj priimek ni Đuretić, ampak Đurić,“ naj bi ji po pisanju 24sata.hr odvrnil Đuro.

Voditeljica je nato izjavila, da je želela biti duhovita in da ga je namerno narobe predstavila, a Đuro ji ni verjel. Povedal ji je, da je napako že prej opazil na "trotel bobnu“, a je nanjo ni hotel opozoriti. Marta je nato napako priznala in dodala, da tega ni storila namenoma.

"Opazila sem, da se je Branko malce ujezil in da mu ni bilo vseeno. Mislim pa, da bi se lahko odzval drugače. Čeprav je bila atmosfera napeta, po oddaji ni bil več jezen. Rokovala sva se in se poslovila,“ je za Tportal povedala Mrzlečkijeva, ki igralčevega imena verjetno nikoli več ne bo pozabila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 07:04 20. Februar 2015.

    ..bravo Marta..na fini način mu je dala vedeti..pa kdo za koji k... pa si ti..nepoznati lice bosanko..hehe jaooo ..smeh, k …

  • 21:13 19. Februar 2015.

    bosanc, kokr ga obrneš....

  • 21:03 19. Februar 2015.

    Hahaha.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.