Magazin > VIP
320 ogledov

Đura ujezila hrvaška voditeljica

Branko Đurić Đuro Mediaspeed.net
"Mislim, da bi se lahko drugače odzval,“ o jezi Branka Đurića - Đura pravi hrvaška voditeljica Marta Šimić Mrzlečki.

Voditeljica oddaje Hrvatska uživo Marta Šimić Mrzlečki je v studiu gostila igralca Branka Đurića – Đura in Nikolo Đurička, ki sta prišla predstavit predstavo Đurologija. 

Voditeljica pa se je na gosta zelo slabo pripravila, saj je Đura poimenovala Đuretić, kar se igralcu, ki se lahko pohvali z lepo mednarodno kariero, ni zdelo prav nič smešno. "Ljudje moje delo za razliko od vas, ki pravite, da se pišem Đuretić, spremljajo. Moj priimek ni Đuretić, ampak Đurić,“ naj bi ji po pisanju 24sata.hr odvrnil Đuro.

Voditeljica je nato izjavila, da je želela biti duhovita in da ga je namerno narobe predstavila, a Đuro ji ni verjel. Povedal ji je, da je napako že prej opazil na "trotel bobnu“, a je nanjo ni hotel opozoriti. Marta je nato napako priznala in dodala, da tega ni storila namenoma.

"Opazila sem, da se je Branko malce ujezil in da mu ni bilo vseeno. Mislim pa, da bi se lahko odzval drugače. Čeprav je bila atmosfera napeta, po oddaji ni bil več jezen. Rokovala sva se in se poslovila,“ je za Tportal povedala Mrzlečkijeva, ki igralčevega imena verjetno nikoli več ne bo pozabila.

Komentarjev 8
  • bfilipe 07:04 20.februar 2015.

    ..bravo Marta..na fini način mu je dala vedeti..pa kdo za koji k... pa si ti..nepoznati lice bosanko..hehe jaooo ..smeh, k se neka golazen čeforska hoče iti nek hohštapleraj..bljak.. dej bosanček pejt se spet mal zraven jolijke slikat mogoče te bodo ...prikaži več pa potem prepoznal..

  • patron 21:13 19.februar 2015.

    bosanc, kokr ga obrneš....

  • antitrust 21:03 19.februar 2015.

    Hahaha.